Een avondje Alle Rembrandts

Speciaal voor jou openen we het museum na sluitingstijd en kun je genieten van de tentoonstelling van het jaar: Alle Rembrandts (15 februari – 10 juni). Bekijk de tentoonstelling op je gemak in de avond en drink een drankje in het café.

Op vrijdag 1 maart, 5 april, 3 mei en 7 juni opent het Rijksmuseum zijn deuren na sluitingstijd. Een unieke kans om in de avond alle Rembrandts uit de collectie van het Rijksmuseum op je gemak te bewonderen. Er zijn rondleiders van het Rijksmuseum op zaal aanwezig om toelichting te geven en vragen te beantwoorden.

Met topstukken als Marten & Oopjen, Het Joodse Bruidje en De Staalmeesters, beheert het Rijksmuseum de grootste collectie Rembrandt-schilderijen ter wereld en bovendien het meest representatieve overzicht van zijn gehele oeuvre. De tentoonstelling Alle Rembrandts geeft een weergaloos beeld van Rembrandt als kunstenaar, als mens, als verhalenverteller en laat zien hoe vernieuwend hij was.

Tijdens de avondjes is alleen de Philipsvleugel geopend voor tentoonstellingsbezoek. De Nachtwachtzaal is gesloten. In de Philipsvleugel zijn ook het café en de winkel open.

Een avondje 'Alle Rembrandts' wordt mogelijk gemaakt door Heineken.

Wanneer

Vrijdag 1 maart, 5 april, 3 mei en 7 juni tussen 18u en 21u.

Er zijn drie startblokken: tussen 18.00 en 18.30, 18.30-19.00 en 19.00-19.30. Indien je een ticket hebt voor het eerste blok (18.00-18.30) dien je in dat halfuur de tentoonstelling in te gaan. Je kunt daarna zo lang blijven als je wilt, tot uiterlijk 21u.

Waar

Rijksmuseum, Amsterdam

Prijs

Regulier: €15

Met Museumkaart, Vriendenpas, I Amsterdam City Card, ICOM, Amsterdamse Stadspas, Vereniging Rembrandt, KOG, VVAK, BankGiro Loterij VIP-KAART, CJP-pas: €10

De pas of kaart dient getoond te worden bij binnenkomst

Boeken

Alle avondjes zijn inmiddels volgeboekt.