Het Café

Het Café is dagelijks geopend van 9 tot 18 uur. Je bent van harte welkom om bij ons veilig te komen genieten. Om dit te kunnen doen heb je een museumticket met starttijd nodig. Wij zijn blij je weer te mogen ontvangen!

Uiteraard is gezondheid, veiligheid en hygiëne belangrijk voor ons. Daarom nemen wij naast de door het RIVM voorgestelde maatregelen ook nog extra maatregelen zodat je veilig kunt genieten:

  • Extra desinfectie mogelijkheden
  • Duidelijke communicatie omtrent hygiëne en voedselveiligheid
  • Een duidelijk aangegeven routing voor jou en onze medewerkers
  • Een Guest Wellness Host die je graag informatie geeft over gezondheid, veiligheid, allergenen of andere gerelateerde onderwerpen

logo Voor jouw gemak bestelt en betaal je bij ons online. Je scant met de smartphone een QR-code op uw tafel en wordt doorverwezen naar onze online menukaart. Hier kun je veilig en in alle rust een keuze maken. Voor meer informatie kun je onze instructiekaart alvast downloaden.

Op de plattegrond (pdf) kun je zien waar Het Café en de espressobars te vinden zijn.

Menu
Het Café werkt uitsluitend met pure en eerlijke producten van Nederlandse herkomst. Bekijk alvast het menu (pdf).


Vrienden van het Rijksmuseum krijgen 10% korting in Het Café op vertoon van de Vriendenpas!

Reserveren

Reserveer hier alvast je tafel in Het Café en ben verzekerd van een plekje. Let wel op dat je een reservering maakt die na je starttijd ligt voor het museum. Je starttijd geeft je namelijk ook toegang tot Het Café.


Verras je vriend(in) of geliefde en geef een Rijksmuseum Café cadeaubon

Rechts op deze pagina worden de beschikbare cadeaubonnen getoond. De betaling kan direct via de module worden voldaan. Voor de financiële transactie worden kosten in rekening gebracht.

Verzilveren

De cadeaubon kan verzilverd worden tijdens het maken van een reservering. Vul bij de stap ‘extra’ het bonnummer en validatie code in en het cadeau wordt automatisch aan de reservering gekoppeld.

Let op, het bovenstaande geldt alleen voor de bonnen die online zijn aangeschaft.

Cafe