Het Café

Even bijkomen in het museum? Het Café is dagelijks van 9 tot 18 uur geopend voor zowel museumbezoekers als gasten zonder entreeticket. Geniet van een kop koffie of thee met een gebakje, een heerlijke lunch of een ouderwetse bitterbal voor bij de borrel.

Het Café is gelegen in het Atrium boven de Rijksmuseumshop. Voor een kop koffie en iets lekkers kunt u ook terecht bij een van de espressobars in het museum of in de zomer het tuinhuis in de Rijksmuseumtuin. Bekijk hier de plattegrond om te zien waar Het Café en de espressobars te vinden zijn.

Menu

Bekijk alvast het menu.
Het Café werkt uitsluitend met pure en eerlijke producten van Nederlandse herkomst.

High Wine in het Café

Lekker naborrelen in het museum? Praat lekker na onder het genot van een glas wijn en hartige hapjes. Elke dag beschikbaar vanaf 15:00 uur. De kosten voor de High Wine zijn €32,50 per persoon, inclusief drie glazen wijn en hartige hapjes.
Verras je vriend(in) of geliefde en geef een Rijksmuseum Café cadeaubon

Rechts op deze pagina worden de beschikbare cadeaubonnen getoond. De betaling kan direct via de module worden voldaan. Voor de financiële transactie worden kosten in rekening gebracht.

Verzilveren

De cadeaubon kan verzilverd worden tijdens het maken van een reservering. Vul bij de stap ‘extra’ het bonnummer en validatie code in en het cadeau wordt automatisch aan de reservering gekoppeld.

Let op, het bovenstaande geldt alleen voor de bonnen die online zijn aangeschaft.

Cafe