Rembrandt, het leven van een rebel

Een ontroerende vertelling van 1 uur over leven en werk van Nederlands grootste kunstenaar

Boek je vertelling

1 Zelfportret, Rembrandt van Rijn, ca. 1628Als 12-jarig jongetje doet Rembrandt al niets liever dan tekenen, als 20-jarige schildert hij zoals nog niemand eerder had gedaan, krassend in de verf. Hij trekt naar het bruisende Amsterdam en kijkt zijn ogen uit, zoekt en vindt kansen, maakt een vliegende start als portretschilder van de jetset, en valt net zo diep.

In deze theatrale vertelling word je in één uur meegezogen in het leven van deze bijzondere man, je volgt zijn levensweg van jongen tot oudere man. Je beleeft wat hij beleefde en begrijpt uiteindelijk wat hem tot de grootste kunstenaar maakte die nog steeds zoveel mensen inspireert.

Prijs en boeken

Prijs:
€ 10 per persoon

Boek je vertelling hier

De Museumkaart tickets zijn uitverkocht.

• Zaterdag 5 en 12 oktober: 13-14 uur en 15-16 uur
  • Zaterdag 2 en 9 november: 13-14 en 15-16 uur

• Zondag 17 en 24 november: 13-14 en 15-16 uur

• Zondag 1, 8 en 15 december: 13-14 en 15-16 uur