Online Rijksmuseum voor families

In het Rijksmuseum is veel te doen voor families. Maar ook vanuit huis kun je samen het museum beleven. Volg een workshop, bekijk de Nachtwachtvideo’s of zak onderuit met een magazine. Veel plezier!

Online Familiemaand

Online Familiemaand

In oktober hebben we tijdens onze Familiemaand elke dag gratis activiteiten, en in het weekend unieke mini-events. Ook online zullen we workshops en opdrachten aanbieden zodat iedereen overal mee kan doen.

Online Sleutel Challenge

Online Sleutel Challenge

Hou jij van raadsels en geheimen? Zie jij geen aanwijzing over het hoofd? Dan zoeken we jou. Kijk goed naar de schilderijen in het online museum, scrol, zoek en zoom. Speel mee, vind de verborgen sleutels, ontdek het verborgen woord en maak kans op een coole prijs.

Ontdekken

Ontdekken

Kijk en doe-tips bij de online collectie, Beleef De Nachtwacht met tours voor kinderen (en ouders) en nog veel meer!

Maken

Maken

Haal de Rembrandt in jezelf naar boven en ga aan de slag met de tekentips of één van de mini-workshops. En hoe kleur jij De Nachtwacht?

Spelen

Spelen

Speel onder andere het Rijksmuseum Ganzenbord, Wie ben ik met portretten uit de collectie en zoek de verschillen met het stilleven van Adriaan van Utrecht.

Lezen

Lezen

Dompel je lekker onder in de Zwembandt van Rijn-special gemaakt samen met Donald Duck Weekblad of leer meer over Rembrandt met de Quest strips over het leven van de grote meester.

Haal het museum in huis

Haal het museum in huis

Voor de kleine kunstliefhebbers vind je in de shop de leukste puzzels, boeken en knuffels van Nijntje, speciale Rijksmuseum Playmobil en natuurlijk teken- en knutselspullen.