Programma 2019-20

In het Rijksmuseum is altijd van alles te doen. Op deze pagina vindt u het overzicht van het seizoen 2019–2020. De programma's zijn voor iedereen, jong en oud en het leuke is: ervaring is niet nodig.

Workshops & cursussen voor volwassenen

Workshops & cursussen voor volwassenen

Volwassenen

Met uitzicht op het Rijksmuseum geven onze kunstenaars-docenten les in tekenen en schilderen, en gaat u zelf aan de slag met mooie materialen en verschillende technieken.

Workshops & cursussen voor kinderen

Workshops & cursussen voor kinderen

Kinderen

In de Teekenschool is een atelier vol met materialen om mee te experimenteren. Ontdek de magie van tekenen en de macht van kleur in verschillende workshops en cursussen.

Familieworkshops en activiteiten

Familieworkshops en activiteiten

Families met kinderen van alle leeftijden

Beleef met de hele familie een leerzaam en vooral leuk uitje in de schoolvakanties. Ga op ontdekkingsreis naar de Gouden Eeuw of bouw je eigen beeld in de Rijksmuseumtuinen.

Rondleidingen

Rondleidingen

Gemiddeld kijkt een museumbezoeker nog geen halve minuut naar een kunstwerk. Wilt u langer stilstaan bij een kunstwerk? Boek een rondleiding!

Open Atelier Teekenschool

Open Atelier Teekenschool

In de Teekenschool is altijd van alles te doen. Voor jong en oud zijn er cursussen, workshops, masterclasses en zelfs theatervoorstellingen. Benieuwd naar de activiteiten? Kom op zondag 2 juni naar het Open Atelier!