Toppers in het Rijksmuseum

In de volledig Oer-Hollandse editie van de Toppers in Concert kan Rembrandt natuurlijk niet ontbreken! Daarom gaan de Toppers samen met het Rijksmuseum iets supergaafs doen! Zij zullen een muzikaal eerbetoon brengen aan één van de toppers van de Nederlandse schilderkunst: Rembrandt van Rijn. Dit zullen ze doen in speciaal ontworpen Nachtwachtkostuums. Om dit te vieren hebben wij voor echte Toppers Fans een jubileumkorting!

Speciaal voor Toppers Fans: € 5 korting!

Speciaal voor Toppers Fans: € 5 korting!

Omdat de Toppers 15 jaar bestaan zijn de tickets voor echte Toppers Fans maar € 15! Kinderen t/m 18 jaar zijn natuurlijk gratis.

Dresscode van toen..

Dresscode van toen..

De dresscode voor 2019 is natuurlijk rood, wit en blauw met een touch of gold. Maar wat was de dresscode eigenlijk in 1619 of 1819?

Toppers van het Rijks

Toppers van het Rijks

Wat zijn eigenlijk de toppers van het Rijksmuseum? Wat mag je écht niet missen en moet je een keer gezien hebben? Met deze gezellige rondleiding ga je samen langs de toppers van het Rijks. Al vanaf € 5 per persoon!

Uitgefeest en klaar met de polonaise?

Uitgefeest en klaar met de polonaise?

Slingers af en maskertje op! Tijd om heerlijk weg te dromen bij je favo Topper.

Voor de kleine toppers

Voor de kleine toppers

Kom je met je eigen kleine toppertjes het Rijks bezoeken? Pak dan de gratis '1km route' mee met leuke spelletjes en weetjes.